Diana (lydbog) af Alexandre Dumas D.Æ
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas D. Æ. (forfatter), Anna Reumert (indlæser)

Diana lydbog

DKK 107
(0)
Det er årene 1676-79: Kongen i Frankrig er den svage Henri III. Kongens broder, hertug François af Anjou, stræber efter magten, og det samme gør hertugerne af Lothringen. Sammen danner de "Den hellige katolske liga" med det formål at styrke katolicismen mod huguenotterne – og overtage magten i Frankrig. Imens prøver den alvidende hofnar Chicot, som kongen ser op til, at ødelægge deres spil. Midt i dette spil fanges hertug François' undergivne grev de Bussy, "den tapreste a...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas D. Æ. (forfatter), – Ukendt (oversætter), Anna Reumert (indlæser)
Udgivet 24 november 2017
Længde 10:52
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711672211
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det er årene 1676-79: Kongen i Frankrig er den svage Henri III. Kongens broder, hertug François af Anjou, stræber efter magten, og det samme gør hertugerne af Lothringen. Sammen danner de "Den hellige katolske liga" med det formål at styrke katolicismen mod huguenotterne – og overtage magten i Frankrig. Imens prøver den alvidende hofnar Chicot, som kongen ser op til, at ødelægge deres spil. Midt i dette spil fanges hertug François' undergivne grev de Bussy, "den tapreste af alle franskmænd", og hans elskede Diana, der ved skæbnens ugunst og intriger er blevet gift med Henri III's hofjægermester Monsoreau, som hun hader.