Din hjernes følelsesmæssige liv (lydb
Udgives: 30 juni 2019
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Richard J. Davidson (forfatter), Sharon Begley (forfatter), Dan Schlosser (indlæser)

Din hjernes følelsesmæssige liv lydbog

DKK 84 Udgivelsesdato: 30 juni 2019
(0)
Richard J. Davidson har studeret hjernemønstre hos tibetanske lamaer og har kunnet påvise meditations gavnlige effekt på hjernen. DIN HJERNES FØLELSESMÆSSIGE LIV er en samlet fremlæggelse af de sidste års opdagelser omkring hjernens smidighed og påvirkelighed og specifikt, hvad denne hjerneforskning kan lære os om sindets indretning, om vores forskellighed og om vores individuelle muligheder for at påvirke os selv og øge vores livsglæde. Bogen vil præsentere videnskabelig dokumentation for, ...
DKK 84
Forfattere Richard J. Davidson (forfatter), Sharon Begley (forfatter), Annette Leleur (oversætter), Dan Schlosser (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 30 juni 2019
Længde 10:4
Genrer Psykologi og Pædagogik, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702285673
Richard J. Davidson har studeret hjernemønstre hos tibetanske lamaer og har kunnet påvise meditations gavnlige effekt på hjernen. DIN HJERNES FØLELSESMÆSSIGE LIV er en samlet fremlæggelse af de sidste års opdagelser omkring hjernens smidighed og påvirkelighed og specifikt, hvad denne hjerneforskning kan lære os om sindets indretning, om vores forskellighed og om vores individuelle muligheder for at påvirke os selv og øge vores livsglæde. Bogen vil præsentere videnskabelig dokumentation for, hvorfor vi føler og reagerer, som vi gør. Den vil appellere til de mange, der ønsker at gå et skridt videre end populærpsykologien. Den vil give samleveren bedre mulighed for at forstå kærestens humørsvingninger, forældrene bedre mulighed for at forstå deres børn og bedsteforældrene mulighed for at optimere deres aldring. Richard J. Davidson er hjerneforsker og medvirkede i de samtaler mellem Dalai Lama og førende videnskabsfolk, som blev beskrevet i Goleman-bogen Destruktive følelser.