Disciplen (lydbog) af Hjorth Rosenfel
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Hjorth Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Bent Otto Hansen (indlæser)

Disciplen (Sebastian Bergman #2) lydbog

DKK 76 Dagens pris
(0)
I Disciplen går det op for Sebastian Bergman, at han har en voksen datter, og han gør nu en ihærdig indsats for at få styr på sit liv og kontrol over sit sexmisbrug. Han bryder sin hjerne med, om han skal afsløre, at han er hendes biologiske far. Han længes efter at fortælle det, men er klar over at det kan forstyrre hendes liv. Hun har allerede en, som hun kalder far, og som hun elsker. Samtidig efterforsker hans gamle team hos rejseholdet en række brutale kvindemord, som på ubehagelig vi...
DKK 76 Dagens pris
DKK 76 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Hjorth Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Ellen Boen (oversætter), Hans Rosenfeldt (oversætter), Bent Otto Hansen (indlæser)
Forlag Hr. Ferdinand
Udgivet 22 september 2018
Længde 19:44
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Serie Sebastian Bergman
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740053197
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I Disciplen går det op for Sebastian Bergman, at han har en voksen datter, og han gør nu en ihærdig indsats for at få styr på sit liv og kontrol over sit sexmisbrug. Han bryder sin hjerne med, om han skal afsløre, at han er hendes biologiske far. Han længes efter at fortælle det, men er klar over at det kan forstyrre hendes liv. Hun har allerede en, som hun kalder far, og som hun elsker. Samtidig efterforsker hans gamle team hos rejseholdet en række brutale kvindemord, som på ubehagelig vis leder tankerne hen på Edward Hinde – en dømt seriemorder som Sebastian satte bag lås og slå for mange år siden. Men Hinde sidder fortsat inde, så politiet mener, at der er tale om en copy-cat. Det lykkes Sebastian at overtale Torkel, hans gamle chef, til at lade ham deltage i efterforskningen. Men det Sebastian finder frem til, er yderst ubehageligt. Han opdager, at mordene og sporene peger mod ham selv. Sebastian Bergman blev en læserfavorit lige fra starten. Nu er han tilbage – mindst lige så stilsikker, provokerende og uimodståelig som sidst. Disciplen har et fantastisk drive i plottet, som samtidig er troværdigt og fyldt med intens spænding.