Djævelen i hullet (lydbog) af Leif Da
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (indlæser)

Djævelen i hullet lydbog

DKK 159
(6)
Djævelen i hullet af Leif Davidsen er en intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderens forræderi kaster en skygge over La...
DKK 159
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (indlæser)
Udgivet 30 september 2016
Længde 12:33
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711680308
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Djævelen i hullet af Leif Davidsen er en intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderens forræderi kaster en skygge over Lailas liv. Hun uddanner sig til sprogofficer, men efter to udsendelser til Irak bestyrer hun en campingplads i Bogense. Her modtager hun pludselig et brev fra sin far, og konfrontationen med fortiden sender Laila ud på rejse til det moderne Rusland. Hendes far har efterretninger, der kan blive afgørende for Danmark og de baltiske lande, men stærke kræfter søger at forhindre oplysningerne i at slippe ud. Laila bliver viklet ind i sin families ukendte historie, der trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Spændende og klassisk davidsen-fortalling, ...

En helt klassisk davidsen-bog. Medrivende og spændende, men mere mekanisk skrevet end hans andre bøger. Jeg købte lydbogen. Den er desværre helt forfærdelig. Det er forfatteren der læser op og han gør det dårligt. Uengageret og uden indlevelse. Flere steder er den smuttet med redigeringen og det er gået alt for hurtigt i studiet. Køb hellere bogen.