Don Quijote (lydbog) af Miguel de Cer
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Miguel de Cervantes (forfatter), Emil Rørbye (indlæser)

Don Quijote lydbog

DKK 107
(0)
FØRSTE DEL – som begynder med en præsentation af vores helt, den vidtberømte, men ikke helt velforvarede don Quijote af la Mancha, og hans udtjente hest, Rosinante I en landsby, hvis navn jeg ikke lige kan huske, i La Mancha i hjertet af Spanien boede der en adelsmand, hvis efternavn var Quesada eller Quijada. Han var tæt på de halvtreds år og høj og mager, men han havde et stærkt helbred. Han havde meget få penge og levede af enkle måltider. En husholderske sørgede for ham, og desuden havde...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Miguel de Cervantes (forfatter), Jan Madsen (oversætter), Emil Rørbye (indlæser), Chris Riddell (illustrator)
Udgivet 1 februar 2011
Længde 7:6
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711419656
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

FØRSTE DEL – som begynder med en præsentation af vores helt, den vidtberømte, men ikke helt velforvarede don Quijote af la Mancha, og hans udtjente hest, Rosinante I en landsby, hvis navn jeg ikke lige kan huske, i La Mancha i hjertet af Spanien boede der en adelsmand, hvis efternavn var Quesada eller Quijada. Han var tæt på de halvtreds år og høj og mager, men han havde et stærkt helbred. Han havde meget få penge og levede af enkle måltider. En husholderske sørgede for ham, og desuden havde han en niece på knap tyve år. I sin fritid – som han havde så rigeligt af – gav han sig til at læse bøger om riddere, der i gamle dage drog omkring i landet og sloges med ondskabsfulde troldkarle og reddede jomfruer i nød. Med tiden blev han så besat af den slags bøger, at han begyndte at sælge stykker af sin jord fra, så han kunne købe endnu flere af dem. Jo mere han læste, jo mere begyndte han at tro på de fantastiske historier, de indeholdt, indtil han til sidst gik helt fra forstanden og besluttede, at han selv skulle være en nutidens vandrende ridder. Bogen kan anvendes til oplæsning, også i skolen, for børn fra 9 år, og især til selvlæsning fra 12 år. En vaskeægte klassiker, omskrevet i forståeligt sprog til målgruppen.