Drop Business as Usual (lydbog) af Ri
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Richard Branson (forfatter), Peter Carstens (indlæser)

Drop Business as Usual lydbog

DKK 84
(0)
Kan man finde mening i livet, gøre verden til et bedre sted og samtidig tjene penge?   Richard Bransons klare svar er ja! I denne bog fortæller han på sin unikke og motiverende måde, hvordan han selv og mange andre gør det, og hvordan vi alle sammen kan bidrage. Vi får et bedre liv som mennesker, når vi bidrager positivt til verden.   ”At skrive en check kan have indflydelse på hundredvis af menneskers liv, men hvis hele forretningen indstilles på at skabe forandring, kan det påvirke mill...
DKK 84
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Richard Branson (forfatter), Ebury Press - Random House (redaktør), None Ebury Press - Random House (redaktør), Peter Carstens (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 10 januar 2014
Længde 9:0
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702160796
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Kan man finde mening i livet, gøre verden til et bedre sted og samtidig tjene penge?   Richard Bransons klare svar er ja! I denne bog fortæller han på sin unikke og motiverende måde, hvordan han selv og mange andre gør det, og hvordan vi alle sammen kan bidrage. Vi får et bedre liv som mennesker, når vi bidrager positivt til verden.   ”At skrive en check kan have indflydelse på hundredvis af menneskers liv, men hvis hele forretningen indstilles på at skabe forandring, kan det påvirke millioner af menneskeliv og give alle medarbejderne i din virksomhed en helt ny mening med tilværelsen. Det er denne filosofi, der bringes til live her i bogen gennem fortællingerne om de personer, som har valgt en radikalt anderledes vej til et nyt forretningsområde – nemlig at gøre det rigtige i forhold til Jorden og dens befolkning og skabe forandring i den gode sags tjeneste.”   Drop business as usual betyder, at vi skal droppe den gamle måde at gøre tingene på til fordel for en måde, som er mere ærlig og hjælpsom for verden.   Lydbogen er indlæst af Peter Carstens.