Du forsvinder (lydbog) af Christian
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Christian Jungersen (forfatter), Christian Jungersen (forfatter), Ellen Dahl Bang (indlæser)

Du forsvinder lydbog

DKK 84
(0)
“Det du især må være forberedt på, er at din mand mister al indlevelse i dig og i hvordan du har det.”   Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.   Da Frederik afsløres i et millionbedr...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Christian Jungersen (forfatter), Christian Jungersen (forfatter), Poul Lange (illustrator), Ellen Dahl Bang (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 27 marts 2012
Længde 11:30
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702130874
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

“Det du især må være forberedt på, er at din mand mister al indlevelse i dig og i hvordan du har det.”   Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.   Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?   Du forsvinder er en djævelsk og filosofisk kærligheds­roman om at finde sin egen vej ud af katastrofen, om mænd, kvinder og forstæder. Og om sjælen. Indlæst af Ellen Dahl Bang.