Du og jeg (lydbog) af Synne Lea, Stia
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Synne Lea (forfatter), Stian Hole (forfatter), Sandra Bothmann (indlæser)

Du og jeg lydbog

DKK 214
(0)
Nogle gange kan det være svært at få fortalt om de tanker, som plager allermest, og Synne Lea og Stian Hole fortæller smukt i ord og billeder om en piges frygt for at miste sin bedstefar, som hun holder så uendeligt meget af. Pigen elsker at ro med bedstefar ud på det store hav og lave mad på stormkøkkenet, men i dag har hun slet ikke lyst til at tage med. Bedstefar siger, at hun ikke skal være bange for at blive gammel, og at pigen og hendes lillebror en dag vil arve båden, stormkøkkenet o...
DKK 214
Forfattere Synne Lea (forfatter), Stian Hole (forfatter), Naja Marie Aidt (oversætter), None Naja Marie Aidt (oversætter), Sandra Bothmann (indlæser)
Udgivet 6 april 2018
Længde 0:18
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763858779
Nogle gange kan det være svært at få fortalt om de tanker, som plager allermest, og Synne Lea og Stian Hole fortæller smukt i ord og billeder om en piges frygt for at miste sin bedstefar, som hun holder så uendeligt meget af. Pigen elsker at ro med bedstefar ud på det store hav og lave mad på stormkøkkenet, men i dag har hun slet ikke lyst til at tage med. Bedstefar siger, at hun ikke skal være bange for at blive gammel, og at pigen og hendes lillebror en dag vil arve båden, stormkøkkenet og søkortet med anmærkninger af alle de gode fiskesteder. Men pigen ønsker sig hverken båd eller søkort, hun vil allerhelst  være sammen med sin bedstefar - altid. Du og jeg er en poetisk billedbog, som tager børns frygt alvorligt. Oversat til dansk af Naja Marie Aidt.