Efterskælv (lydbog) af Sofie Riis End
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sofie Riis Endahl (forfatter), Olga Randløv-Decitre (indlæser), Mia Aunbirk (indlæser), Line Weien Hoffmann (indlæser), Line Weien (indlæser)

Efterskælv lydbog

DKK 164
(0)
Viktoriya kører derudad med 180 km/t: fem A-fag, topkarakterer og lidt for meget hash i weekenderne. Alting går fint, indtil hendes kæreste hellere vil være venner, og det pludselig ikke er nemt at være 100% okay. Caja har det hele: kæresten, pigerne sukker efter, 1000 følgere på Instagram og et navn, alle på gymnasiet kender. Alligevel kigger hun lidt for længe efter Helena med det korte, mørke hår. Ellen er ikke som de andre piger: Hun er lidt større, hendes eneste veninde går i T-shirts ...
DKK 164
DKK 117
Forfattere Sofie Riis Endahl (forfatter), Mette Christensen (redaktør), Olga Randløv-Decitre (indlæser), Mia Aunbirk (indlæser), Line Weien Hoffmann (indlæser), Line Weien (indlæser)
Forlag Byens Forlag
Udgivet 23 april 2019
Længde 7:15
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793758452
Viktoriya kører derudad med 180 km/t: fem A-fag, topkarakterer og lidt for meget hash i weekenderne. Alting går fint, indtil hendes kæreste hellere vil være venner, og det pludselig ikke er nemt at være 100% okay. Caja har det hele: kæresten, pigerne sukker efter, 1000 følgere på Instagram og et navn, alle på gymnasiet kender. Alligevel kigger hun lidt for længe efter Helena med det korte, mørke hår. Ellen er ikke som de andre piger: Hun er lidt større, hendes eneste veninde går i T-shirts med Star Wars-print, og så er hun stadig jomfru, selvom hun snart fylder 18. Til en nytårsfest mødes de tre piger for første gang siden folkeskolen. Men alting går galt. EFTERSKÆLV er en ungdomsroman om at flygte fra de sandheder, der kommer frem på den forkerte side af tolv. Om gamle venskaber, der minder en om den, man engang var. Om at finde sig selv et sted mellem den, man er, og den, man gerne vil være.