Eksil (lydbog) af Jakob Ejersbo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jakob Ejersbo (forfatter), Thure Lindhardt (indlæser)

Eksil (Afrika-trilogien #1) lydbog

DKK 84
(2)
"Femtenårige Samantha gør alt det forkerte, først og fremmest fordi hun ikke vil gøre det rigtige, alt det, der forventes af hende. Hun synes ikke, hun passer ind nogen steder. Hun er engelsk og hvid udenpå, men taler swahili og har boet i Tanzania, siden hun var tre. Hun er ved at blive voksen, hun har en voldsom appetit på livet, hun har akut brug for holdepunkter i tilværelsen, ikke mindst for, at nogen holder af hende; men skolen keder hende, forældrene og lærerne er umulige, hendes jævna...
DKK 84
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jakob Ejersbo (forfatter), Thure Lindhardt (indlæser)
Forlag Gyldendal Lyd
Udgivet 22 juni 2009
Længde 10:30
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Afrika-trilogien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702081411
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Femtenårige Samantha gør alt det forkerte, først og fremmest fordi hun ikke vil gøre det rigtige, alt det, der forventes af hende. Hun synes ikke, hun passer ind nogen steder. Hun er engelsk og hvid udenpå, men taler swahili og har boet i Tanzania, siden hun var tre. Hun er ved at blive voksen, hun har en voldsom appetit på livet, hun har akut brug for holdepunkter i tilværelsen, ikke mindst for, at nogen holder af hende; men skolen keder hende, forældrene og lærerne er umulige, hendes jævnaldrende venner nogle tøser og drengerøve. Hun kan ikke styre sig, hun lægger sig ud med alle. Hun bringer sig selv i fare og i umulige situationer, alkohol og stoffer fylder mere og mere i hendes liv, hun bliver sin egen værste fjende. Det bliver ikke ved med at gå. Lydbogen er indlæst af skuespiller Thure Lindhardt."

4 ud af 6

Forfatteren Jakob Ejersbo, der døde sidste år i en alder af blot 40 år, skrev på et flerbogsprojekt, der vil blive udgivet i tre bøger. Den første, romanen ”Eksil”, bliver sluppet løs i dag.