En del af det største (lydbog) af Lar
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lars Berendt (forfatter), Lars Berendt (indlæser), Lars Berendt Hohwy (indlæser), Henrik Hartvig Jørgensen (indlæser)

En del af det største lydbog

DKK 159
(0)
Lars Berendt fortæller – som den første nogensinde fra topledelsen – om DBU indefra og giver et unikt indblik i relationerne mellem en af landets højest profilerede organisationer og medierne. Du kommer med i bestyrelseslokalet, på ledelsesgangen, hotelværelserne, i spillerbussen og omklædningsrummene, hvor kommunikationsstrategierne for krisestyringen af nogle af de mest mediedækkede sager blev besluttet: Fra EM-slutrunden i 1992 til "Baneløbersagen" for rullende kameraer i 2007 og det lan...
DKK 159
DKK 214
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lars Berendt (forfatter), Lars Berendt (indlæser), Lars Berendt Hohwy (indlæser), Henrik Hartvig Jørgensen (indlæser)
Udgivet 20 juni 2017
Længde 12:6
Genrer Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711783863
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Lars Berendt fortæller – som den første nogensinde fra topledelsen – om DBU indefra og giver et unikt indblik i relationerne mellem en af landets højest profilerede organisationer og medierne. Du kommer med i bestyrelseslokalet, på ledelsesgangen, hotelværelserne, i spillerbussen og omklædningsrummene, hvor kommunikationsstrategierne for krisestyringen af nogle af de mest mediedækkede sager blev besluttet: Fra EM-slutrunden i 1992 til "Baneløbersagen" for rullende kameraer i 2007 og det lange juridiske efterspil, spillernes boykot af pressen i 2008, "Twitter-gate" op til EM-slutrunden i 2012 og flere andre. Deriblandt en historie, som aldrig nåede ud i medierne. Sagerne viser håndteringen af udviklingen i mediebilledet fra ugentlige til løbende, daglige sportsudsendelser på tv, nye tv-stationer, nyhedsformidling på nettet og de sociale medier. Lars Berendt var kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU) fra 1991 til 2014. Han blev i 1994 tilknyttet FIFA og i 1996 UEFA og fungerer fortsat som mediechef for begge forbund, senest ved VM-slutrunden i 2014, EM-slutrunden i 2016 samt Champions League og Europa League. Lars Berendt er i dag selvstændig kommunikationsrådgiver og bestyrelsesmedlem samt foredragsholder gennem plan4u.dk.