En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tje
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Dennis Jürgensen (forfatter), Torben Sekov (indlæser)

En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener (En Roland Triel-krimi #1) lydbog

DKK 169
(1)
Frans Jessen har skabt en milliardforretning med sine designersmykker. Efter en omfattende sag om ophavsretten findes den ene af de involverede parter myrdet på makaber vis, og jagten begynder på en skånselsløs morder. I spidsen for efterforskningen står den erfarne Roland Triel fra Politigården i København. Triel lider under en personlig tragedie. For få år siden blev hans kone brutalt myrdet i deres hjem og hans 13-årige datter mishandlet. Sagen er aldrig blevet opklaret, og Triel er besat ...
DKK 169
DKK 169
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Dennis Jürgensen (forfatter), Torben Sekov (indlæser)
Forlag Tellerup A/S
Udgivet 8 august 2014
Længde 13:16
Genrer Krimier, Krimier
Serie En Roland Triel-krimi
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788758817972
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Frans Jessen har skabt en milliardforretning med sine designersmykker. Efter en omfattende sag om ophavsretten findes den ene af de involverede parter myrdet på makaber vis, og jagten begynder på en skånselsløs morder. I spidsen for efterforskningen står den erfarne Roland Triel fra Politigården i København. Triel lider under en personlig tragedie. For få år siden blev hans kone brutalt myrdet i deres hjem og hans 13-årige datter mishandlet. Sagen er aldrig blevet opklaret, og Triel er besat af tanken om at finde den skyldige. Midt i arbejdet med den aktuelle drabssag giver Triels kones morder uventet livstegn fra sig. Efterforskningslederen hvirvles nu ind i et mørkt psykologisk spil med den forbryder, han vil gøre alt for at fange.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Kedelig

Jeg hørte den som lydbog og den fangede mig slet. Det var min anden Dennis Jurgensen bog og den første droppede jeg også. Jeg synes han skriver banalt og jeg blev hurtigt små-irriteret.