En som os (lydbog) af Josephine Kuhn,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Josephine Kuhn (forfatter), Nanna Elizabeth Hovgaard (forfatter), Josephine Kuhn (indlæser), Nanna Elizabeth Hovgaard (indlæser)

En som os lydbog

DKK 133
I EN SOM OS møder du ærlighedens forløsende kræfter og en kæmpe kærlighedserklæring til fællesskabet mellem mennesker. Gennem personlige fortællinger, dagbogsuddrag, messenger-samtaler og digte blotter Nanna & Josephine fra podcasten Fries Before Guys deres inderste længsler, dybeste skam og de største sorger – i en varm og bramfri tone Du hører om at onanere med et gammelt stearinlys, overskride seksuelle grænser, være angst, gennemleve utallige uddannelsesfiaskoer, vælge en forælde...
DKK 133
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel En anti-sammenligningsbog af kvinderne bag podcasten Fries Before Guys
Forfattere Josephine Kuhn (forfatter), Nanna Elizabeth Hovgaard (forfatter), Josephine Kuhn (indlæser), Nanna Elizabeth Hovgaard (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 3 maj 2019
Længde 2:57
Genrer Samfund og Politik, Familie og Sundhed, Humor, Skønlitteratur, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702274394
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I EN SOM OS møder du ærlighedens forløsende kræfter og en kæmpe kærlighedserklæring til fællesskabet mellem mennesker. Gennem personlige fortællinger, dagbogsuddrag, messenger-samtaler og digte blotter Nanna & Josephine fra podcasten Fries Before Guys deres inderste længsler, dybeste skam og de største sorger – i en varm og bramfri tone Du hører om at onanere med et gammelt stearinlys, overskride seksuelle grænser, være angst, gennemleve utallige uddannelsesfiaskoer, vælge en forælder fra, lide under en spiseforstyrrelse og få sit hjerte knust. Bag de ærlige historier, længslerne og sorgerne stiller Nanna & Josephine det ultimative spørgsmål: Hvad sker der, hvis vi dropper sammenligningerne, og vi i stedet spejler os i hinanden?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Dejlig ‘befriende’ og godt oplæst.

Tak!! For jer og denne bog <3

Jeg har glædet mig længe til at læse jeres bog. I dag har jeg hørt den i en fantastisk bod. I gør så stor en forskel for så mange unge! Tak for det! Tak for jer!

Wow! Ligger med tårer i øjnene og bankende hjerte. Så vigtig, opløftende, tankevækkende og samhørighedsskabende en bog. Tak piger for alt hvad I gør og er!