En svær dag (lydbog) af Mark Owen, Ke
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mark Owen (forfatter), Kevin Maurer (forfatter), Peter Secher Schmidt (indlæser)

En svær dag lydbog

DKK 148
(0)
Den sande historie om Bin Laden-missionen fortalt af en Navy Seal, der var med. Navy SEAL-soldaten Mark Owen fra elitestyrken DEVGRU har været med på en stribe af de mest dramatiske specialoperationer gennem de seneste ti år. I denne bog fortæller han hele sin historie. Om den strabadserende rekruttid i et korps, som forlanger det bedste af de bedste. Om et kammeratskab i skarp kamp, hvor man holder hinandens liv i hænderne. Og om det dramatiske og uforudsigelige hændelses forløb den nat i A...
DKK 148
DKK 57
Undertitel En førstehåndsberetning om Navy Seal missionen, der dræbte Osama Bin Laden
Forfattere Mark Owen (forfatter), Kevin Maurer (forfatter), Lars Rosenkvist (oversætter), Peter Secher Schmidt (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 10 oktober 2018
Længde 8:48
Genrer Biografier, Historie og Arkæologi, Samfund og Politik, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770360524
Den sande historie om Bin Laden-missionen fortalt af en Navy Seal, der var med. Navy SEAL-soldaten Mark Owen fra elitestyrken DEVGRU har været med på en stribe af de mest dramatiske specialoperationer gennem de seneste ti år. I denne bog fortæller han hele sin historie. Om den strabadserende rekruttid i et korps, som forlanger det bedste af de bedste. Om et kammeratskab i skarp kamp, hvor man holder hinandens liv i hænderne. Og om det dramatiske og uforudsigelige hændelses forløb den nat i Abbottabad, da retfærdigheden indhentede Osama bin Laden.