En velbevaret hemmelighed (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jeffrey Archer (forfatter), Jesper Bøllehuus (indlæser), Lise Lotte Frederiksen (indlæser)

En velbevaret hemmelighed (Clifton-krøniken #3) lydbog

DKK 106
(4)
Ingen kan holde på en hemmelighed til evig tid. London, 1945. Englands befolkning holder vejret, mens Overhuset voterer om det er Harry eller Giles, der er den retmæssige arving til Barrington Shipping Line. Harry vender tilbage til Amerika for at promovere sin nyeste roman, mens Emma leder efter en lille forsvunden pige, hvis sande identitet for alt i verden skal holdes hemmelig. Parlamentsvalget står for døren, og Giles skal forsvare sit sæde i Underhuset men bliver chokeret, ...
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jeffrey Archer (forfatter), Alis Friis Caspersen (oversætter), Jesper Bøllehuus (indlæser), Lise Lotte Frederiksen (indlæser)
Udgivet 27 september 2017
Længde 11:57
Genrer Romaner, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Serie Clifton-krøniken
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711845127
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Ingen kan holde på en hemmelighed til evig tid. London, 1945. Englands befolkning holder vejret, mens Overhuset voterer om det er Harry eller Giles, der er den retmæssige arving til Barrington Shipping Line. Harry vender tilbage til Amerika for at promovere sin nyeste roman, mens Emma leder efter en lille forsvunden pige, hvis sande identitet for alt i verden skal holdes hemmelig. Parlamentsvalget står for døren, og Giles skal forsvare sit sæde i Underhuset men bliver chokeret, da han opdager, hvem modkandidaten er, og i sidste ende bliver det Sebastian Clifton, der må afgøre sin onkels skæbne. En velbevaret hemmelighed er tredje bind i Clifton-krøniken, en episk fortælling om magt, forræderi og familiebånd. "Førsteklasses håndværk." – Weekendavisen om Clifton-krøniken En velbevaret hemmelighed er tredje bind i Clifton-krøniken, en episk fortælling om magt, forræderi og familiebånd.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse