Englemagersken (lydbog) af Camilla Lä
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Camilla Läckberg (forfatter), Camilla Läckberg (forfatter), Torben Sekov (indlæser)

Englemagersken (Patrik Hedström serien #8) lydbog

DKK 104
(2)
ENGLE-MAGERSKE: en person, som tager småbørn i pleje for hurtigst muligt at lade dem dø. PÅSKEN 1974. En hel familie forsvinder sporløst fra øen Valö ud for Fjällbackas kyst. Tilbage står et fint dækket frokostbord og etårige Ebba, alle andre er væk. Er familien ofre for en forbrydelse, eller er de flygtet af egen fri vilje? Da Ebba tredive år senere vender tilbage til sit barndomshjem, er det stadig en gåde. Ebba og hendes mand Mårten har købt den gamle drengekostskole, som Ebbas far...
DKK 104
DKK 102
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Camilla Läckberg (forfatter), Torben Sekov (indlæser), Louise Ardenfelt Ravnild (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 13 juni 2012
Længde 15:8
Genrer Krimier, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Serie Patrik Hedström serien
Nummer i serie 8
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771089806
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

ENGLE-MAGERSKE: en person, som tager småbørn i pleje for hurtigst muligt at lade dem dø. PÅSKEN 1974. En hel familie forsvinder sporløst fra øen Valö ud for Fjällbackas kyst. Tilbage står et fint dækket frokostbord og etårige Ebba, alle andre er væk. Er familien ofre for en forbrydelse, eller er de flygtet af egen fri vilje? Da Ebba tredive år senere vender tilbage til sit barndomshjem, er det stadig en gåde. Ebba og hendes mand Mårten har købt den gamle drengekostskole, som Ebbas far drev med hård hånd dengang. Med sig har de et stort traume over deres døde søn. Huset skal være en ny begyndelse, et fælles projekt. Det skal renoveres og omdannes til et Bed and Breakfast. Men de er dårligt begyndt, før en brand bryder ud. Erica Falck har altid været draget af historien om familien, der forsvandt. Da hun hører om Ebbas tilbagevenden og om branden, vækkes hendes interesse for det gamle mysterium på ny. Hun vil tale med Ebba, høre hendes fortælling. Og hun vil afsløre, hvad hun selv har fundet ud af om kvinderne i Ebbas slægt – en historie om hemmeligheder og tragiske skæbner. ENGLEMAGERSKEN er Camilla Läckbergs ottende bog om forfatteren Erica Falck og politimanden Patrik Hedström.

1 ud af 6

Der kan ikke vrides flere overraskelser eller bizarre skæbner ud af Läckberg og Fjällbacka.