Erik Menneskesøn (lydbog) af Lars-Hen
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lars-Henrik Olsen (forfatter), Martin Johs. Møller (indlæser), Torben Sekov (indlæser)

Erik Menneskesøn lydbog

DKK 107
(0)
En aften, under et voldsomt uvejr, hentes 13-årige Erik tilbage i tiden til Asgård af tordenguden Tor. Gudinden Idun og hendes livsæbler er blevet bortført af jætterne, og guderne er ved at miste deres styrke. Sammen med Tors datter, Trud, skal Erik finde gudinden Idun... og forhindre Ragnarok! Læs første del af Lars-Henrik Olsens prisvindende klassiker-serie og fortab dig i en verden kun guderne kunne have drømt om. Dette er historien om Erik Menneskesøns forjættende rejse i den nordiske ...
DKK 107
DKK 131
DKK 92
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lars-Henrik Olsen (forfatter), Martin Johs. Møller (indlæser), Torben Sekov (indlæser), Erik Hjorth Nielsen (illustrator)
Udgivet 13 december 2012
Længde 12:40
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711387511
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En aften, under et voldsomt uvejr, hentes 13-årige Erik tilbage i tiden til Asgård af tordenguden Tor. Gudinden Idun og hendes livsæbler er blevet bortført af jætterne, og guderne er ved at miste deres styrke. Sammen med Tors datter, Trud, skal Erik finde gudinden Idun... og forhindre Ragnarok! Læs første del af Lars-Henrik Olsens prisvindende klassiker-serie og fortab dig i en verden kun guderne kunne have drømt om. Dette er historien om Erik Menneskesøns forjættende rejse i den nordiske gudeverden.