Eske Willerslev (lydbog) af Eske Will
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Eske Willerslev (forfatter), Kristoffer Frøkjær (forfatter), Peter Carstens (indlæser)

Eske Willerslev lydbog

DKK 84
(2)
Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser live...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Han gør det døde levende
Forfattere Eske Willerslev (forfatter), Kristoffer Frøkjær (forfatter), Ole Frank Jørgensen (redaktør), Peter Carstens (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 14 september 2015
Længde 6:44
Genrer Biografier, Videnskab og Teknologi, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702187885
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på. Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.  I denne bog møder den geniale, kompromisløse, fremfusende og meget underholdende forsker videnskabsjournalisten, der er i stand til at skære ind til forskningsresultaternes kerne og fremlægge dem for læseren, så det hele står lysende klart – og enormt spændende. Indlæst af Peter Carstens 2015.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Medrivende fortælling om et spændende menneske og et lige så spændende indblik i menneskets historie.