Et fængslende møde (lydbog) af Liane
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Liane Moriarty (forfatter), Susanne Storm (indlæser)

Et fængslende møde lydbog

DKK 127 Dagens pris
(0)
Da succesforfatteren Frances Welty drejer op foran porten til helsecenteret Tranquillum House, hvor hun har investeret en lille formue i et kurophold, er hun på sammenbruddets rand. Hendes forlag har lige afvist hendes seneste kærlighedsroman, hendes kæreste har forladt hende uden et ord, og hun er midt i en hedetur fra helvede. Men da de øvrige gæster begynder at ankomme, stiger hendes humør et par grader, og det bliver kun bedre, da hun møder stedets karismatiske ejer og leder, russiske Mas...
DKK 127 Dagens pris
DKK 127 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Liane Moriarty (forfatter), Ariane Veiergang (oversætter), Hans Larsen (oversætter), Susanne Storm (indlæser)
Udgivet 6 juni 2019
Længde 14:29
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740056518
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da succesforfatteren Frances Welty drejer op foran porten til helsecenteret Tranquillum House, hvor hun har investeret en lille formue i et kurophold, er hun på sammenbruddets rand. Hendes forlag har lige afvist hendes seneste kærlighedsroman, hendes kæreste har forladt hende uden et ord, og hun er midt i en hedetur fra helvede. Men da de øvrige gæster begynder at ankomme, stiger hendes humør et par grader, og det bliver kun bedre, da hun møder stedets karismatiske ejer og leder, russiske Masha, en statelig kvinde, der har prøvet at dø og synes at vide lige præcis, hvad Frances har brug for. Men ved hun det, eller skal Frances se at komme væk fra Tranquillum House, mens hun stadig er i stand til det? Det varer ikke længe, før de ni andre gæster begynder at stille sig det samme spørgsmål.