Et rige af vinger og kaos (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sarah J. Maas (forfatter), Karen Linnebjerg Abrahamsen (indlæser)

Et rige af vinger og kaos lydbog

DKK 84
(1)
ET RIGE AF VINGER OG KAOS er tredje bind i Sarah J. Maas’ fantasyserie om Feyre. Feyre er vendt tilbage til Forårsriget, hvor Tamlin har indgået en alliance med Hyberns konge, der truer med at invadere og ødelægge Pritanien. For at afsløre Hyberns planer indleder hun et dobbeltspil, hvor selv et enkelt fejltrin kan få alvorlige konsekvenser, ikke blot for Feyre, men for hele Pritanien. Mens elverrigerne opruster til den endelige krig, må Feyre afgøre, hvilke af de magtfulde og dødsensfarl...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sarah J. Maas (forfatter), Nana Baaner Klitgaard (oversætter), Karen Linnebjerg Abrahamsen (indlæser), Maria Roslev (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 29 juni 2018
Længde 22:10
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702212389
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

ET RIGE AF VINGER OG KAOS er tredje bind i Sarah J. Maas’ fantasyserie om Feyre. Feyre er vendt tilbage til Forårsriget, hvor Tamlin har indgået en alliance med Hyberns konge, der truer med at invadere og ødelægge Pritanien. For at afsløre Hyberns planer indleder hun et dobbeltspil, hvor selv et enkelt fejltrin kan få alvorlige konsekvenser, ikke blot for Feyre, men for hele Pritanien. Mens elverrigerne opruster til den endelige krig, må Feyre afgøre, hvilke af de magtfulde og dødsensfarlige Storfyrster hun kan stole på. Men vil det være nok til at redde kærligheden?