EUfori - Belgien (lydbog) af Sebastia
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sebastian Lundqvist (forfatter), Mette Juhl Jessen (forfatter), Sebastian Lundqvist (indlæser), Mette Juhl Jessen (indlæser)

EUfori - Belgien lydbog

DKK 12
(0)
Kan en europæisk identitet stå i stedet for en belgisk? EUfori besøger Unionens måske mest decentraliserede medlemsstat, og ser på hvordan identitet forhandles i det moderne Belgien. Vi taler med journalist Rikke Albrechtsen om det fragmenterede mediebillede. Den tidligere økonomisk rådgiver for præsidenten i Europa-Kommisionen, Andre Sapir, forklarer hvorfor Belgien aldrig vil opleve et statskup, og filosof og økonom Philippe van Parijs fortæller anekdoten om, hvordan Bruxelles blev hovedkva...
DKK 12
Forfattere Sebastian Lundqvist (forfatter), Mette Juhl Jessen (forfatter), Sebastian Lundqvist (indlæser), Mette Juhl Jessen (indlæser)
Udgivet 30 maj 2018
Længde 0:31
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726001693
Kan en europæisk identitet stå i stedet for en belgisk? EUfori besøger Unionens måske mest decentraliserede medlemsstat, og ser på hvordan identitet forhandles i det moderne Belgien. Vi taler med journalist Rikke Albrechtsen om det fragmenterede mediebillede. Den tidligere økonomisk rådgiver for præsidenten i Europa-Kommisionen, Andre Sapir, forklarer hvorfor Belgien aldrig vil opleve et statskup, og filosof og økonom Philippe van Parijs fortæller anekdoten om, hvordan Bruxelles blev hovedkvarter for EU. Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økonomer, politiske tænkere, journalister og folk på gaden. I serien undersøger vi de konsekvenser medlemskabet har for de enkelte lande; hvad er konflikterne og hvad er fordelene? Det ser vi på i et kulturelt, historisk, politisk og mellemmenneskelig perspektiv. EUfori er støttet af Europa-Nævnet (2017).