EUfori - Tyskland (lydbog) af Sebasti
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sebastian Lundqvist (forfatter), Mette Juhl Jessen (forfatter), Sebastian Lundqvist (indlæser), Mette Juhl Jessen (indlæser)

EUfori - Tyskland lydbog

DKK 12
(0)
Hvordan opfatter EU's mastodont, Tyskland, sin egen rolle i Unionen? - ikke som en vinder, ifølge den tyske politiske tænker Ulrike Guérot. Guérot udgav i 2016 bogen `Why Europe Should be a Republic", og EUfori har talt med hende om nationalfølelse og faldende EU-entusiasme. Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økono...
DKK 12
Forfattere Sebastian Lundqvist (forfatter), Mette Juhl Jessen (forfatter), Sebastian Lundqvist (indlæser), Mette Juhl Jessen (indlæser)
Udgivet 30 maj 2018
Længde 0:30
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726001778
Hvordan opfatter EU's mastodont, Tyskland, sin egen rolle i Unionen? - ikke som en vinder, ifølge den tyske politiske tænker Ulrike Guérot. Guérot udgav i 2016 bogen `Why Europe Should be a Republic", og EUfori har talt med hende om nationalfølelse og faldende EU-entusiasme. Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økonomer, politiske tænkere, journalister og folk på gaden. I serien undersøger vi de konsekvenser medlemskabet har for de enkelte lande; hvad er konflikterne og hvad er fordelene? Det ser vi på i et kulturelt, historisk, politisk og mellemmenneskelig perspektiv. EUfori er støttet af Europa-Nævnet (2017).