Evas sidste nat (lydbog) af Ole Tornb
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Ole Tornbjerg (forfatter), Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter), Grete Tulinius (indlæser)

Evas sidste nat (Katrine Wraa-serien) lydbog

DKK 76 Dagens pris
(3)
En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene. Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viserprofileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, ...
DKK 76 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Ole Tornbjerg (forfatter), Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter), Grete Tulinius (indlæser)
Udgivet 21 november 2013
Længde 9:57
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Serie Katrine Wraa-serien
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740013450
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene. Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viserprofileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, i selskab med tre mænd. Den ene er i dag skrupelløs forretningsmand med mere end tætte forbindelser til den russiske præsident. Den anden er siden blevet dansk energiminister. Den tredje er ukendt og står med armen om Eva. Katrine Wraa er på dette tidspunkt suspenderet fra sit job i politiet og er stadig rystet efter nyheden om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Nu kaster hun sig sammen med Jakob Wilder ud i den mest personlige efterforskning i sit liv. Jagten på sandheden om sine forældre. Den bliver ikke det eneste hun finder. EVAS SIDSTE NAT er tredje bind i serien om Katrine Wraa. Forfatterparret Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjerg vandt i 2010 Politikens Store Krimikonkurrence med bestselleren Skrig under vand, der i 2011 blev fulgt op af Djævlens ansigt. Begge bøger er solgt til udgivelse i Tyskland, Holland, Norge, Polen og Island. Parret er gift og har tre børn.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse