Familien Mann (lydbog) af Tilmann Lah
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Tilmann Lahme (forfatter), Thomas Haugaard (indlæser)

Familien Mann lydbog

DKK 84
(0)
Fortællingen om Thomas Manns familie er normalt en heltehistorie om en succesfuld litterær familie, der kæmpede imod nationalsocialismen, men det er, som den tyske forfatter Tilmann Lahme viser i Familien Mann – En biografi, ikke hele sandheden. Tilmann Lahme har fået adgang til hundredevis af hidtil ukendte breve, dagbøger og tekster og fortæller historien om familien Mann, som vi aldrig har hørt den før. Om kampen mod Hitler og politisk idioti, om jalousi, stofmisbrug, seksuelle eksperime...
DKK 84
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel En biografi
Forfattere Tilmann Lahme (forfatter), Judyta Preis (oversætter), Thomas Haugaard (indlæser), Jørgen Herman Monrad (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 9 november 2017
Længde 15:39
Genrer Biografier, Litteraturvidenskab, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702204353
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Fortællingen om Thomas Manns familie er normalt en heltehistorie om en succesfuld litterær familie, der kæmpede imod nationalsocialismen, men det er, som den tyske forfatter Tilmann Lahme viser i Familien Mann – En biografi, ikke hele sandheden. Tilmann Lahme har fået adgang til hundredevis af hidtil ukendte breve, dagbøger og tekster og fortæller historien om familien Mann, som vi aldrig har hørt den før. Om kampen mod Hitler og politisk idioti, om jalousi, stofmisbrug, seksuelle eksperimenter og personlige afgrunde. Om familiens op- og nedture. Familien Mann – En biografi er et levende portræt af en af det tyvende århundredes vigtigste kulturelle og intellektuelle familier.