Fjenden i spejlet (lydbog) af Leif Da
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Leif Davidsen Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (forfatter), Niels Vigild Niels Vigild (indlæser), Niels Vigild (indlæser)

Fjenden i spejlet lydbog

DKK 107
(1)
Vuk, den serbiske dansker og tidligere lejemorder, er tilbage - på overlevelsestur i Death Vally, da en verdensomvæltende begivenhed river ham ud af en nyetableret idyl i USA. Vuks gamle modstander, PET-agenten Per Toftlund, bliver samtidigt sat i spidsen for en gruppe, der har til opgave at optrevle mulige islamistiske terrorceller i Danmark. På hver sin side af Atlanten bliver Vuk og Toftlund involveret i et kompliceret politisk spil: om den mulige forbindelse mellem Irak og al-Qaeda, om ...
DKK 107
DKK 106
Forfattere Leif Davidsen Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (forfatter), Niels Vigild Niels Vigild (indlæser), Niels Vigild (indlæser)
Udgivet 5 september 2011
Længde 10:40
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711406939
Vuk, den serbiske dansker og tidligere lejemorder, er tilbage - på overlevelsestur i Death Vally, da en verdensomvæltende begivenhed river ham ud af en nyetableret idyl i USA. Vuks gamle modstander, PET-agenten Per Toftlund, bliver samtidigt sat i spidsen for en gruppe, der har til opgave at optrevle mulige islamistiske terrorceller i Danmark. På hver sin side af Atlanten bliver Vuk og Toftlund involveret i et kompliceret politisk spil: om den mulige forbindelse mellem Irak og al-Qaeda, om usynlige pengeoverførsler og handel med honning - og om en mystisk person kaldet Tronfølgeren. Lydbogen er indlæst af Niels Vigild.