Flugten fra Frank (lydbog) af Herbjør
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Herbjørg Wassmo (forfatter), Herbjørg Wassmo (forfatter), Judith Rothenborg (indlæser)

Flugten fra Frank lydbog

DKK 107
(0)
Frank er Sannes elsker. Problemet er bare, at han er gift, og at Sanne efterhånden er træt af at sidde og vente på ham. Og hun har kun Frida at betro sig til. En dag vinder Frank fire og en halv million kroner, og da han sætter pengene ind på Sannes konto, for at ingen andre skal få nys om dem, får den fandenivoldske Frida en god ide. Sanne og Frida tager pengene og stikker af. I en splinterny sort firhjulstrækker drager de ud på en hasarderet rejse ned gennem Europa. Snart lever Sanne – an...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Herbjørg Wassmo (forfatter), Herbjørg Wassmo (forfatter), Annelise Ebbe (oversætter), Judith Rothenborg (indlæser)
Udgivet 3 maj 2006
Længde 11:24
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711397145
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Frank er Sannes elsker. Problemet er bare, at han er gift, og at Sanne efterhånden er træt af at sidde og vente på ham. Og hun har kun Frida at betro sig til. En dag vinder Frank fire og en halv million kroner, og da han sætter pengene ind på Sannes konto, for at ingen andre skal få nys om dem, får den fandenivoldske Frida en god ide. Sanne og Frida tager pengene og stikker af. I en splinterny sort firhjulstrækker drager de ud på en hasarderet rejse ned gennem Europa. Snart lever Sanne – anført af Frida – et liv, som hun aldrig ville have drømt om, at hun turde leve. »… når det gælder skildringen af, hvad barndommens tab og svigt kan ødelægge for voksenlivets evne og muligheder for lykkelig livsudfoldelse, er hun uforlignelig.« – Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad »En litterær roadmoviekvindebog, der hermed er varmt anbefalet.« – Sissel-Jo Gazan, Costume »Wassmo er god som altid. Hun fascinerer og tynger med denne krævende roman.« – Alt for Damerne ★★★★★★ – Ide Hejlskov, B.T.