Fødsel - tillid, ro & styrke (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Pia Genet Rasmussen (forfatter), Maja Nusbaum (forfatter), Pia Genet Rasmussen (indlæser), Maja Nusbaum (indlæser)

Fødsel - tillid, ro & styrke lydbog

DKK 55
(0)
At føde et barn er en stor fysisk og mental præstation. du ville sikkert aldrig løbe et maraton uden at træne op til det først, og på samme måde er det en god idé at træne dig op til din fødsel. Denne træning handler i høj grad om at lære at bruge åndedrættet, afspænde kroppen samt at arbejde med den mentale indstilling til fødslen. Alt hvad der skaber ro og velvære i din krop og dit sind er med til at fremme fødslen. Du kan derfor i lige så høj grad se din træning som et velfortjent hvil og...
DKK 55
Forfattere Pia Genet Rasmussen (forfatter), Maja Nusbaum (forfatter), Pia Genet Rasmussen (indlæser), Maja Nusbaum (indlæser)
Udgivet 17 april 2013
Længde 1:13
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711376782
At føde et barn er en stor fysisk og mental præstation. du ville sikkert aldrig løbe et maraton uden at træne op til det først, og på samme måde er det en god idé at træne dig op til din fødsel. Denne træning handler i høj grad om at lære at bruge åndedrættet, afspænde kroppen samt at arbejde med den mentale indstilling til fødslen. Alt hvad der skaber ro og velvære i din krop og dit sind er med til at fremme fødslen. Du kan derfor i lige så høj grad se din træning som et velfortjent hvil og en aflastning af din gravide krop. FØDSEL - TILLID, RO & STYRKE hjælper dig med at træne alt det ovennævnte.