Før stormen (lydbog) af Michael Katz
Tilføj til ønskeliste
Michael Katz Krefeld (forfatter), Mille Dinesen (indlæser)

Før stormen lydbog

DKK 75
(1)
I de mindste byer findes de største hemmeligheder. Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem. Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk. Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit S...
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Michael Katz Krefeld (forfatter), Mille Dinesen (indlæser)
Udgivet 24 april 2015
Længde 13:4
Genrer Krimier, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711449141
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 129 kr./md

Læs mere her

I de mindste byer findes de største hemmeligheder. Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem. Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk. Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit Stig Norland. Sammen begynder de to at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind. Snart må Maja sande, at hun også selv er i fare. For under byens overflade huserer magtfulde kræfter. Kræfter der vil gøre alt for at gennemføre deres ambitiøse og omfattende plan for byen. "Før storme"n er en intens thriller om mord og kynisme. Om det enkelte individ der skal ofres til fordel for de manges overlevelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Før stormen

Spild af tid ... mega kedelig og intetsigende.... nærmest utrolig at den er blevet udgivet ... er ellers rimelig fan af forfatteren ..