Før stormen (lydbog) af Michael Katz
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Michael Katz Krefeld (forfatter), Mille Dinesen (indlæser)

Før stormen lydbog

DKK 104
(1)
I de mindste byer findes de største hemmeligheder. Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem. Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk. Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit S...
DKK 104
Forfattere Michael Katz Krefeld (forfatter), Mille Dinesen (indlæser)
Udgivet 24 april 2015
Genrer Krimier, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711449141
I de mindste byer findes de største hemmeligheder. Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem. Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk. Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit Stig Norland. Sammen begynder de to at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind. Snart må Maja sande, at hun også selv er i fare. For under byens overflade huserer magtfulde kræfter. Kræfter der vil gøre alt for at gennemføre deres ambitiøse og omfattende plan for byen. "Før storme"n er en intens thriller om mord og kynisme. Om det enkelte individ der skal ofres til fordel for de manges overlevelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Før stormen

Spild af tid ... mega kedelig og intetsigende.... nærmest utrolig at den er blevet udgivet ... er ellers rimelig fan af forfatteren ..