Forløst (lydbog) af Maya Banks
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Maya Banks (forfatter), Vibeke Søllested (indlæser)

Forløst lydbog

DKK 107
(0)
Nyt bind i Maya Banks' pirrende Enforcers-serie. Han kan ikke ændre den, han er, hun kan ikke ændre det, hun ønsker mest af alt. Silas, der er forretningspartner med Drake Donovan, den ene hovedperson i de to første bøger i serien, er overbevist om, at ingen kvinde nogensinde vil kunne accepterer hans behov for kontrol, Hayley kæmper for at opfylde sin fars sidste ønske: at hun kommer ind på et prestigefyldt musikkonservatorium i New York. Tilfældige omstændigheder gør, at deres skæbner fle...
DKK 107
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Enforcers 3
Forfattere Maya Banks (forfatter), Maria Roslev (oversætter), Vibeke Søllested (indlæser), Nana Baaner Klitgaard (oversætter)
Udgivet 13 oktober 2017
Længde 10:14
Genrer Erotik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763854146
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Nyt bind i Maya Banks' pirrende Enforcers-serie. Han kan ikke ændre den, han er, hun kan ikke ændre det, hun ønsker mest af alt. Silas, der er forretningspartner med Drake Donovan, den ene hovedperson i de to første bøger i serien, er overbevist om, at ingen kvinde nogensinde vil kunne accepterer hans behov for kontrol, Hayley kæmper for at opfylde sin fars sidste ønske: at hun kommer ind på et prestigefyldt musikkonservatorium i New York. Tilfældige omstændigheder gør, at deres skæbner flettes sammen. De to møder sider af sig selv, som de aldrig havde troet, at de rummede, og opdager, at de er klar til at satse alt i kampen for deres kærlighed. Forløst afslutter serien.