Fra min faders skygge (lydbog) af Seb
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sebastian Klein (forfatter), Henrik Hartvig Jørgensen (indlæser)

Fra min faders skygge lydbog

DKK 90 Dagens pris
(3)
Fra min faders skygge er Sebastian Kleins åbenhjertige og rå fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op- og nedture. En universel historie om en far og en søn. Sebastian tager læseren med ind i et barndomshjem, som aldrig var helt som andre børns. Han var drengen, der legede under bordet, mens stribevis af kendte danskere holdt møder om nye film, teaterstykker og tv-serier. Bogen handler om skaberkraft, berømmelse, succes og fest. Men også om dæmoner, fiasko og skandale. ...
DKK 90 Dagens pris
DKK 90 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sebastian Klein (forfatter), Henrik Hartvig Jørgensen (indlæser)
Udgivet 26 oktober 2016
Længde 6:50
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740035865
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Fra min faders skygge er Sebastian Kleins åbenhjertige og rå fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op- og nedture. En universel historie om en far og en søn. Sebastian tager læseren med ind i et barndomshjem, som aldrig var helt som andre børns. Han var drengen, der legede under bordet, mens stribevis af kendte danskere holdt møder om nye film, teaterstykker og tv-serier. Bogen handler om skaberkraft, berømmelse, succes og fest. Men også om dæmoner, fiasko og skandale. Det er historien om at vokse op som enebarn midt i et passioneret ægteskab mellem den sky Jesper Klein og den kulørte Lykke Nielsen. Og om at stå alene med først ansvaret for og siden med tabet af de to forældre. En ærlig og lige dele morsom og tragisk bog præget af kærligheden til et menneske, som har efterladt uslettelige spor.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastik godt skrevet, giver et godt indtryk hvordan det var at være den familie, og hr. Klein Jur. har en fin balance mellem det smukke og det triste. Og rigtig rundet af med - hvad så efter begge forældre var væk. TAK for din fortælling, Sebastian!