Gabriels Inferno (lydbog) af Sylvain
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sylvain Reynard (forfatter), Tatjana Donovan Kruse (indlæser)

Gabriels Inferno lydbog

DKK 117
(0)
En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning … Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid. Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser, der ikke har nogen grænser. Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere. Passioneret og syndigt, Gabriels Inferno er første bog i en sensuel tr...
DKK 117
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sylvain Reynard (forfatter), Sabrina Glud (oversætter), Peter Nielsen (illustrator), Tatjana Donovan Kruse (indlæser)
Forlag DreamLitt ApS
Udgivet 5 september 2017
Længde 17:6
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771715170
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning … Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid. Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser, der ikke har nogen grænser. Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere. Passioneret og syndigt, Gabriels Inferno er første bog i en sensuel trilogi.