Gør det noget jeg støvsuger imens? (l
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Katrine Axholm (forfatter), Anette Heick (forfatter), Katrine Axholm Katrine Axholm (forfatter), Annette Heick (forfatter), Mette-Louise Kryger (forfatter), Katarina Scheff (forfatter), Mette-Louise Just Kryger (forfatter), Randi Winther (indlæser)

Gør det noget jeg støvsuger imens? lydbog

DKK 107
(0)
Hvad er det for nogle forventninger, vi kvinder har til os selv? Og til hinanden? Synes du for eksempel, du kan tillade dig at købe en pizza med til klassefesten, når alle de andre mødre har stået i køkkenet hele eftermiddagen? Kender du dine svage punkter? Behøver man at fjerne hår i røven? Tror du, vi er skabt til at bo sammen med den samme partner hele livet? Hvad stiller du op med din dødsangst? "Gør det noget jeg støvsuger imens?" stiller en masse spørgsmål og giver nogle bud på sva...
DKK 107
Forfattere Katrine Axholm (forfatter), Randi Winther (indlæser), Anette Heick (forfatter), Katrine Axholm Katrine Axholm (forfatter), Annette Heick (forfatter), Mette-Louise Kryger (forfatter), Katarina Scheff (forfatter), Mette-Louise Just Kryger (forfatter)
Udgivet 11 oktober 2011
Længde 11:30
Genrer Samfund og Politik, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788764505504
Hvad er det for nogle forventninger, vi kvinder har til os selv? Og til hinanden? Synes du for eksempel, du kan tillade dig at købe en pizza med til klassefesten, når alle de andre mødre har stået i køkkenet hele eftermiddagen? Kender du dine svage punkter? Behøver man at fjerne hår i røven? Tror du, vi er skabt til at bo sammen med den samme partner hele livet? Hvad stiller du op med din dødsangst? "Gør det noget jeg støvsuger imens?" stiller en masse spørgsmål og giver nogle bud på svar, men ingen facitliste. For dit liv er dit. Men med denne bog får du for første gang lov at være en flue på væggen, når fire begavede, følsomme og morsomme kvinder taler om mænd, mødre, ligestilling, skønhedsoperationer og meget, meget andet – helt uden filter. Der bliver grinet og grædt, diskuteret og delt ud af intime detaljer. Du vil genkende dig selv, og du vil blive inspireret af stylisten, coachen, psykoterapeuten og deres fælles veninde med en ikke helt almindelig baggrund.