Harry Pottcast & Hemmelighedernes Kam
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Harry Pottcast & Hemmelighedernes Kammer #9 lydbog

DKK 12
(0)
Episode 9: Skriften på væggen I dette afsnit gennemgår Nanna og Amalie niende kapitel i bogen "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer". Denne bog er nummer to i serien om troldmanden Harry Potter. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vidende tilgang åbner d...
DKK 12
Forfattere Amalie Dahlerup Hermansen (forfatter), Nanna Bille Cornelsen (forfatter), Amalie Dahlerup Hermansen (indlæser), Nanna Bille Cornelsen (indlæser)
Udgivet 23 januar 2019
Længde 1:4
Genrer Litteraturvidenskab, Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726147674
Episode 9: Skriften på væggen I dette afsnit gennemgår Nanna og Amalie niende kapitel i bogen "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer". Denne bog er nummer to i serien om troldmanden Harry Potter. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vidende tilgang åbner de Harry Potter-universet for lytteren og trækker tråde, der viser, hvordan historien om den berømte troldmand stadig er relevant i dag.