Harry Pottcast & Live-show fra Silkeb
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Harry Pottcast & Live-show fra Silkeborg lydbog

DKK 12
(0)
Bonus: Liveshow fra Silkeborg Harry Pottcast har besøgt Silkeborg Bibliotek, og har i den anledning optaget et live-show om minoriteter i den magiske verden. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vidende tilgang åbner de Harry Potter-universet for lytteren og...
DKK 12
Forfattere Amalie Dahlerup Hermansen (forfatter), Nanna Bille Cornelsen (forfatter), Amalie Dahlerup Hermansen (indlæser), Nanna Bille Cornelsen (indlæser)
Udgivet 23 januar 2019
Længde 1:3
Genrer Litteraturvidenskab, Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726148084
Bonus: Liveshow fra Silkeborg Harry Pottcast har besøgt Silkeborg Bibliotek, og har i den anledning optaget et live-show om minoriteter i den magiske verden. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vidende tilgang åbner de Harry Potter-universet for lytteren og trækker tråde, der viser, hvordan historien om den berømte troldmand stadig er relevant i dag.