Harry Pottcast & Liveshowet om Fanteo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Harry Pottcast & Liveshowet om Fanteorier paa Dokk1 lydbog

DKK 12
(0)
- Bonus: Liveshow om Fanteorier Til et liveshow på Dokk1 d. 15/12 optrådte Nanna og Amalie med temaet fanteorier indenfor Harry Potter universet. Tror du på nogen af dem? OBS: Der forekommer spoilers om Cursed Child. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vid...
DKK 12
Forfattere Amalie Dahlerup Hermansen (forfatter), Nanna Bille Cornelsen (forfatter), Amalie Dahlerup Hermansen (indlæser), Nanna Bille Cornelsen (indlæser)
Udgivet 23 januar 2019
Længde 1:11
Genrer Litteraturvidenskab, Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726148015
- Bonus: Liveshow om Fanteorier Til et liveshow på Dokk1 d. 15/12 optrådte Nanna og Amalie med temaet fanteorier indenfor Harry Potter universet. Tror du på nogen af dem? OBS: Der forekommer spoilers om Cursed Child. Harry Pottcast er podcasten til dig, som elsker Harry Potter. Hver uge tager Nanna og Amalie dig gennem bogseriens kapitler ét for ét, hvor de dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante ting, som de kan trække ud fra kapitlet. Med en helt igennem nørdet og vidende tilgang åbner de Harry Potter-universet for lytteren og trækker tråde, der viser, hvordan historien om den berømte troldmand stadig er relevant i dag.