H.C. Andersen - Let læst (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
H.C. Andersen (forfatter), H. C. Andersen (forfatter), Jørn Jensen (forfatter), Dianna Vangsaa (indlæser), Per Lykke Hansen (indlæser)

H.C. Andersen - Let læst lydbog

DKK 75
(0)
H.C. Andersen - Let læst I samarbejde med Forlaget Alinea, har vi fornøjelsen af at kunne udgive 10 af H.C. Andersens mest kendte eventyr – genfortalt af Jørn Jensen – som læsetræningsmateriale. Hvert eventyr er indlæst først i langsom hastighed, dernæst i moderat hastighed. Den lille pige med svovlstikkerne (15+10 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Den standhaftige tinsoldat (13+10 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Det er ganske vist (14+11 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Hvad fat...
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere H.C. Andersen (forfatter), H. C. Andersen (forfatter), Jørn Jensen (forfatter), Dianna Vangsaa (indlæser), Per Lykke Hansen (indlæser)
Udgivet 30 oktober 2016
Længde 3:36
Genrer Eventyr, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711683668
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

H.C. Andersen - Let læst I samarbejde med Forlaget Alinea, har vi fornøjelsen af at kunne udgive 10 af H.C. Andersens mest kendte eventyr – genfortalt af Jørn Jensen – som læsetræningsmateriale. Hvert eventyr er indlæst først i langsom hastighed, dernæst i moderat hastighed. Den lille pige med svovlstikkerne (15+10 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Den standhaftige tinsoldat (13+10 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Det er ganske vist (14+11 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Hvad fatter gør, det er altid det rigtige (12+9 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Kejserens nye klæder (12+9 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Klods-Hans (12+9 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Kærestefolkene (9+7 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Ole Lukøje (13+10 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Prinsessen på ærten (10+7 min.) Indtalt af Dianna Vangsaa Svinedrengen (15+11 min.) Indtalt af Per Lykke Hansen Jørn Jensen, født 1946, børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. Som ny lærer for de små klasser fandt han, at der var mangel på egnet læsemateriale til begynderlæsning, og det fik ham til selv at gå i gang med at skrive. Inspirationen henter han i sin egen barndom i 1950‘erne, men også fra oplevelser med hans tre drenge danner grundlag for historierne. Jørn Jensen har fortolket og omskrevet en række af H.C. Andersens mest kendte eventyr til letlæseligt sprog. Genfortællinger af store forfatteres værker vækker altid debat: Må de overhovedet omskrives? Går den oprindelige ånd tabt? På den anden side kan en omskrivning af det ellers noget kringlede, gammeldags sprog til et mere læsevenligt dansk netop være anledningen til, at børn og unge kommer i gang med at læse de klassiske fortællinger. Og måske senere får mod på at læse de originale fortællinger.