Hippie 1 Lydbog med musik (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Peter Øvig Knudsen (forfatter), Peter Øvig Knudsen (indlæser)

Hippie 1 Lydbog med musik (Hippie #1) lydbog

DKK 169
(0)
De ville skabe et nyt samfund
, de fejlede – og forandrede verden På en sandet og forblæst mark i Thy forsøgte tusindvis af unge hippier i sommeren 1970 at skabe et nyt samfund med totalt demokrati og fri lyst. Eksperimentet, der varede i 74 dage, blev kulminationen på tre års bevidsthedsudvidende oprør – indledt over hele den vestlige verden med Summer of Love med Love-Ins, beat, hash og lsd. Mens ungdomsoprøret for Blekingegadebanden blev en voldelig kamp mod magthaverne, ville hippierne...
DKK 169
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Tre år og 74 dage der forandrede Danmark
Forfattere Peter Øvig Knudsen (forfatter), Janne Breinholt Bak (redaktør), Peter Øvig Knudsen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 27 oktober 2011
Længde 16:40
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Hippie
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799520251
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

De ville skabe et nyt samfund
, de fejlede – og forandrede verden På en sandet og forblæst mark i Thy forsøgte tusindvis af unge hippier i sommeren 1970 at skabe et nyt samfund med totalt demokrati og fri lyst. Eksperimentet, der varede i 74 dage, blev kulminationen på tre års bevidsthedsudvidende oprør – indledt over hele den vestlige verden med Summer of Love med Love-Ins, beat, hash og lsd. Mens ungdomsoprøret for Blekingegadebanden blev en voldelig kamp mod magthaverne, ville hippierne frigøre sig selv og skabe en ny og kærligere verden. Hippierne kom for altid til at forandre vores måde at leve på. I sin danmarkskrønike udnævner Paul Hammerich Thylejren i sommeren ’70 til at være en af de tre vigtigste begivenheder i det 20. århundrede. Dag for dag fortæller Peter Øvig Knudsen historien om oprøret og det store eksperiment i Thy. For de fleste deltagere blev de tre år og 74 dage et euforisk højdepunkt i deres liv. 
For andre endte det i nedtur med druk, junk, sindssyge og drab. Dette er ikke en almindelig lydbog! En af bogens hovedpersoner, multi-instrumentalisten Tømrer-Claus, har komponeret og indspillet seksten timers musik specielt til manuskriptet, som forfatteren selv læser op.