Hippie 2 Lydbog med musik (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Peter Øvig Knudsen (forfatter), Peter Øvig Knudsen (indlæser)

Hippie 2 Lydbog med musik (Hippie #2) lydbog

DKK 174
(0)
Da Provo-Knud med sin røde kniv myrder vennen Cola, bliver alle klar over, at hippiefesten er forbi Indtil da har den dansende Provo-Knud været et ikon for det syrede kærlighedsoprør. I ’den sorte bog’ Hippie 2 fortsætter Peter Øvig Knudsen dag for dag-beretningen om det nye samfund i Thy i sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og religiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ind i narkomani, selvmord og drab. Samtidig kulminer...
DKK 174
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Den sidste sommer
Forfattere Peter Øvig Knudsen (forfatter), Janne Breinholt Bak (redaktør), Peter Øvig Knudsen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 25 oktober 2012
Længde 15:3
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Hippie
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799520220
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da Provo-Knud med sin røde kniv myrder vennen Cola, bliver alle klar over, at hippiefesten er forbi Indtil da har den dansende Provo-Knud været et ikon for det syrede kærlighedsoprør. I ’den sorte bog’ Hippie 2 fortsætter Peter Øvig Knudsen dag for dag-beretningen om det nye samfund i Thy i sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og religiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ind i narkomani, selvmord og drab. Samtidig kulminerer Thylejren på Dag 58 med besættelsen af Hjardemål Kirke. Manden bag er den karismatiske kunstner Peter Louis-Jensen, der har dannet et broderskab med Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard.
 Snart ligger besætterne i blodig kamp mod lokale bønder og fiskere og politistyrker fra hele Jylland. Volden og angsten var blevet en del af hippiernes nye samfund. Dette er ikke en almindelig lydbog: En af bogens hovedpersoner, multi-instrumentalisten Tømrer-Claus, har komponeret og indspillet musik specielt til manuskriptet, som forfatteren selv læser op.