Hippie 2 Lydbog uden musik (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Peter Øvig Knudsen (forfatter), Peter Øvig Knudsen (indlæser)

Hippie 2 Lydbog uden musik (Hippie #2) lydbog

DKK 84
(1)
Da Provo-Knud med sin røde kniv myrder vennen Cola, bliver alle klar over, at hippiefesten er forbi. Indtil da har den dansende Provo-Knud været et ikon for det syrede kærlighedsoprør. I ’den sorte bog’ Hippie 2 fortsætter Peter Øvig Knudsen dag for dag beretningen om det nye samfund i Thy i sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og religiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ender i narkomani, selvmord og drab. Samtidig når Th...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Den sidste sommer
Forfattere Peter Øvig Knudsen (forfatter), Janne Breinholt Bak (redaktør), Peter Øvig Knudsen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 25 oktober 2012
Længde 14:45
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Hippie
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799520237
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da Provo-Knud med sin røde kniv myrder vennen Cola, bliver alle klar over, at hippiefesten er forbi. Indtil da har den dansende Provo-Knud været et ikon for det syrede kærlighedsoprør. I ’den sorte bog’ Hippie 2 fortsætter Peter Øvig Knudsen dag for dag beretningen om det nye samfund i Thy i sommeren 1970. Bagsiden af de vilde eksperimenter med sex, stoffer og religiøs magi bliver tydelig, da stadig flere kommer ud over vanviddets kant og ender i narkomani, selvmord og drab. Samtidig når Thylejren sit vendepunkt med besættelsen af Hjardemål Kirke. Manden bag er den karismatiske kunstner Peter Louis-Jensen, der har dannet et broderskab med Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard.
 Snart ligger besætterne i blodig kamp mod lokale bønder og fiskere og politistyrker fra hele Jylland. Volden og angsten var blevet en del af hippiernes nye samfund.