Hjemme - ude (lydbog) af Karl Ove Kna
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Karl Ove Knausgård (forfatter), Fredrik Ekelund (forfatter), Jesper Bøllehuus (indlæser)

Hjemme - ude lydbog

DKK 159
(0)
Karl Ove Knausgård sidder hjemme i Skåne med kone, fire små børn og en hund. Han ser fodbold på tv og falder i søvn foran skærmen. Han foretrækker 0–0-kampe, cigaretter, kaffe og Argentina. Fredrik Ekelund er ude, han er i Brasilien, hvor han spiller fodbold på stranden og ser kampene live sammen med andre. Fredrik elsker kampe, der ender 4–3 og hold, der spiller elegant fodbold. Han foretrækker caipirinha og Brasilien. HJEMME – UDE er en fodboldbog ud over det sædvanlige. De to forfattere ...
DKK 159
DKK 214
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Karl Ove Knausgård (forfatter), Fredrik Ekelund (forfatter), Karen Fastrup (oversætter), Jesper Bøllehuus (indlæser)
Udgivet 6 november 2015
Længde 22:36
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711508145
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Karl Ove Knausgård sidder hjemme i Skåne med kone, fire små børn og en hund. Han ser fodbold på tv og falder i søvn foran skærmen. Han foretrækker 0–0-kampe, cigaretter, kaffe og Argentina. Fredrik Ekelund er ude, han er i Brasilien, hvor han spiller fodbold på stranden og ser kampene live sammen med andre. Fredrik elsker kampe, der ender 4–3 og hold, der spiller elegant fodbold. Han foretrækker caipirinha og Brasilien. HJEMME – UDE er en fodboldbog ud over det sædvanlige. De to forfattere bruger VM i Brasilien og fodbolden som udgangspunkt for refleksioner omkring liv og død, kunst og politik, klasse og litteratur. Hvad vil det sige at være hjemme i en globaliseret verden? Denne brevveksling giver læseren indblik i stort og småt og giver os historier fra to skabende forfattere, og vi kommer ind under huden på dem begge. Vi får indblik i deres forhold til deres samtid og om fodboldens plads i deres eget liv, betydningen spillet har for mennesker og spørgsmålet: Var VM 2014 det bedste VM i fodbold, der nogensinde er spillet?