Hjernerystelse (lydbog) af Troels Wes
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Troels Wesenberg Kjær (forfatter), Loa Opstrap (forfatter), Loa Opstrup (forfatter), Troels W. Kjær (forfatter), Signe Kierkegaard Cain (forfatter), Ellen Dahl Bang (indlæser)

Hjernerystelse lydbog

DKK 148
(0)
Bliv klogere på hjernerystelse og hvordan man kommer godt igennem. Hvordan bliver jeg hurtigst muligt rask igen? Må jeg sove, og må jeg se på en skærm? Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde? Hvilken behandling skal jeg have? Og hvad kan jeg gøre for at lette symptomerne? I denne bog får du viden, overblik og konkrete redskaber til at komme godt igennem et forløb efter en hjernerystelse - både i forhold til fysiske, psykiske og kognitive symptomer. Den gode nyhed er nemlig, at hjernen er ...
DKK 148
DKK 194
Undertitel Kom godt igennem
Forfattere Troels Wesenberg Kjær (forfatter), Loa Opstrap (forfatter), Loa Opstrup (forfatter), Troels W. Kjær (forfatter), Signe Kierkegaard Cain (forfatter), Ellen Dahl Bang (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 8 april 2019
Længde 8:33
Genrer Jura, Medicin, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770362542
Bliv klogere på hjernerystelse og hvordan man kommer godt igennem. Hvordan bliver jeg hurtigst muligt rask igen? Må jeg sove, og må jeg se på en skærm? Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde? Hvilken behandling skal jeg have? Og hvad kan jeg gøre for at lette symptomerne? I denne bog får du viden, overblik og konkrete redskaber til at komme godt igennem et forløb efter en hjernerystelse - både i forhold til fysiske, psykiske og kognitive symptomer. Den gode nyhed er nemlig, at hjernen er foranderlig og har evnen til at blive rask igen. Bogen er baseret på den nyeste forskning og skrevet på baggrund af interviews med førende fagfolk, behandlere og en række cases. Den er opbygget i forskellige dele, som kan læses, alt efter om du har slået hovedet for nylig, eller det er længere tid siden. På den måde får du netop den viden, du har brug for. Fokus er at hjælpe dig til at blive hurtigere rask og til at have det så godt som muligt undervejs.