House of Secrets #2: Uhyrernes kamp (
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Torben Sekov (indlæser)

House of Secrets #2: Uhyrernes kamp (House of Secrets #2) lydbog

DKK 100
(0)
Det er nu seks uger siden Cordelia, Brendan og Eleanor Walker vendte hjem til deres forældre i Kristoff House. Men deres vanskeligheder er langt fra forbi. Will er forsvundet og far er næsten aldrig hjemme, mens Cordelia er begyndt at blive mærkelig og Brendan har svært ved at falde til på den nye skole. Da Eleanor oven i købet bliver kidnappet af Stormkongen, lyder startskuddet til endnu et hæsblæsende eventyr med Walker-børnene. Uhyrernes kamp er andet bind i en episk fortælling, der tager ...
DKK 100
DKK 100
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Chris Columbus (forfatter), Ned Vizzini (forfatter), Sarah Feddersen Thomsen (oversætter), Torben Sekov (indlæser)
Forlag Tellerup A/S
Udgivet 4 januar 2016
Længde 10:33
Genrer Fantasy, Science Ficton og Fantasy, Børnebøger
Serie House of Secrets
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788758822846
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det er nu seks uger siden Cordelia, Brendan og Eleanor Walker vendte hjem til deres forældre i Kristoff House. Men deres vanskeligheder er langt fra forbi. Will er forsvundet og far er næsten aldrig hjemme, mens Cordelia er begyndt at blive mærkelig og Brendan har svært ved at falde til på den nye skole. Da Eleanor oven i købet bliver kidnappet af Stormkongen, lyder startskuddet til endnu et hæsblæsende eventyr med Walker-børnene. Uhyrernes kamp er andet bind i en episk fortælling, der tager dig med på en utrolig rejse gennem oldtidens Rom, 2. verdenskrig og Tibet. Bag bogen står Hollywood-ikonet Chris Columbus og bestseller-forfatteren Ned Vizzini.