Hun bad selv om det (lydbog) af Louis
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Louise O'Neill (forfatter), Louise O'Neil (forfatter), Karin Nordly-Holst (indlæser)

Hun bad selv om det lydbog

DKK 84
(1)
”Fremragende og sindsoprivende” Observer “Modig og vigtig” The Telegraph ”Fængslende og nødvendig” New York Times ”Knivskarp, ubarmhjertig og usentimental” Independent Om bogen: Emma O’Donovan bor i en lille by, hun er 18 år gammel, smuk, populær og selvsikker. Men en aften tager hun til en fest, som ændrer alt. Dagen efter vågner hun foran sin hoveddør. Hun kan ikke huske, hvad der er sket. Hun ved ikke, hvordan hun er endt der. Hun ved ikke, hvorfor hun har ondt. Men det gør all...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Louise O'Neill (forfatter), Louise O'Neil (forfatter), Emilie Sonne Harild Gaardboe (oversætter), Karin Nordly-Holst (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 2 november 2017
Længde 8:48
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702249125
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

”Fremragende og sindsoprivende” Observer “Modig og vigtig” The Telegraph ”Fængslende og nødvendig” New York Times ”Knivskarp, ubarmhjertig og usentimental” Independent Om bogen: Emma O’Donovan bor i en lille by, hun er 18 år gammel, smuk, populær og selvsikker. Men en aften tager hun til en fest, som ændrer alt. Dagen efter vågner hun foran sin hoveddør. Hun kan ikke huske, hvad der er sket. Hun ved ikke, hvordan hun er endt der. Hun ved ikke, hvorfor hun har ondt. Men det gør alle andre. Der er taget billeder af, hvad der skete til festen – af hvad de gjorde ved Emmas krop. Alle har set dem, og de siger, at det er hendes egens skyld. Citat fra bogen: Det er en Facebook-side, jeg aldrig har set før, men den har et billede af mig som profilbillede. Siden har hundredvis af likes og navnet „Nemme-Emma.“ Jeg er tagget på alle billederne.