Hvem frygter døden (lydbog) af Nnedi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Nnedi Okorafor (forfatter), Randi Winther (indlæser)

Hvem frygter døden lydbog

DKK 131
(0)
I det post-apokalyptiske Afrika har en kvinde ikke blot overlevet sin landsbys udslettelse, men også en grufuld voldtægt. Modløs vandrer hun ud i ørkenen for at finde sin død. Men i stedet for at dø, føder hun et barn. En lille pige, hvis hår og hud har samme farve som ørkenens sand - Onyesonwu. Et navn som på det ældgamle sprog betyder Hvem frygter døden. ‘Hvem frygter døden’ er noget så sjældent som afrikansk fantasy. En unik og spændende bog, som har vundet utalligepriser verden over, bl....
DKK 131
DKK 115
Forfattere Nnedi Okorafor (forfatter), Britt B. Tippin (oversætter), Lars Poulsen (oversætter), Randi Winther (indlæser)
Forlag Silhuet
Udgivet 11 marts 2019
Længde 15:56
Genrer Fantasy, Science Fiction, Science Ficton og Fantasy
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793839021
I det post-apokalyptiske Afrika har en kvinde ikke blot overlevet sin landsbys udslettelse, men også en grufuld voldtægt. Modløs vandrer hun ud i ørkenen for at finde sin død. Men i stedet for at dø, føder hun et barn. En lille pige, hvis hår og hud har samme farve som ørkenens sand - Onyesonwu. Et navn som på det ældgamle sprog betyder Hvem frygter døden. ‘Hvem frygter døden’ er noget så sjældent som afrikansk fantasy. En unik og spændende bog, som har vundet utalligepriser verden over, bl.a. World Fantasy Award for Best Fantasy Novel (2011).