I morgen kommer en ny himmel (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lori Nelson Spielman (forfatter), Maria Garde (indlæser)

I morgen kommer en ny himmel lydbog

DKK 59 Dagens Pris
(0)
Bretts mor, Elizabeth, ligger for døden. Elizabeth ved, at datteren ikke er lykkelig, selvom det umiddelbart kan se sådan ud. Hvordan kan en mor gøre en forskel, når hun kun har kort tid tilbage at leve i? Efter morens død får Brett en lille, gulnet seddel af advokaten, der bestyrer boet. Det er en liste med de drømme, Brett har skrevet ned som teenager, og som hendes mor har gemt og nu beder hende om at opfylde. På listen er blandt andet drømmen om at få en hund, forelske sig, blive mor...
DKK 59 Dagens Pris
DKK 59 Dagens Pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lori Nelson Spielman (forfatter), Nete Harsberg (oversætter), Betty Frank Simonsen (oversætter), Maria Garde (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 9 januar 2017
Længde 8:46
Genrer Familie og Sundhed, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771806472
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bretts mor, Elizabeth, ligger for døden. Elizabeth ved, at datteren ikke er lykkelig, selvom det umiddelbart kan se sådan ud. Hvordan kan en mor gøre en forskel, når hun kun har kort tid tilbage at leve i? Efter morens død får Brett en lille, gulnet seddel af advokaten, der bestyrer boet. Det er en liste med de drømme, Brett har skrevet ned som teenager, og som hendes mor har gemt og nu beder hende om at opfylde. På listen er blandt andet drømmen om at få en hund, forelske sig, blive mor og uddanne sig til lærer. Men Brett er i sorg, har for længst lagt lærerdrømmen bag sig for et højtlønnet job og har ingen planer om børn. At blive konfronteret med sin barndoms drømme og endda gøre dem til reali-teter tvinger Brett til at finde ud af, om hendes valg og bekvemme tilværelse lever op til det, hun drømmer om.