I Satans tjeneste (lydbog) af Tess Ge
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Tess Gerritsen (forfatter), Michael Brostrup (indlæser)

I Satans tjeneste (En Rizzoli og Isles-krimi #6) lydbog

DKK 169
(2)
Det latinske ord PECCAVI står skrevet i blod på gerningsstedet, hvor en ung kvinde er blevet brutalt myrdet. JEG HAR SYNDET, betyder det. Det er en isnende julehilsen til retsmediciner Maura Isles og kriminalassistent Jane Rizzoli fra Boston, der hurtigt forbinder offeret med den kontroversielle og celebre psykiater Joyce O’Donnell – Janes faglige nemesis og medlem af Mefisto-klubben. På toppen af Beacon Hill hengiver klubbens medlemmer sig til analysen af ondskab: Kan ondskab forklares vide...
DKK 169
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Tess Gerritsen (forfatter), Michael Brostrup (indlæser)
Forlag Jentas
Udgivet 22 juni 2018
Længde 11:6
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Serie En Rizzoli og Isles-krimi
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771075670
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det latinske ord PECCAVI står skrevet i blod på gerningsstedet, hvor en ung kvinde er blevet brutalt myrdet. JEG HAR SYNDET, betyder det. Det er en isnende julehilsen til retsmediciner Maura Isles og kriminalassistent Jane Rizzoli fra Boston, der hurtigt forbinder offeret med den kontroversielle og celebre psykiater Joyce O’Donnell – Janes faglige nemesis og medlem af Mefisto-klubben. På toppen af Beacon Hill hengiver klubbens medlemmer sig til analysen af ondskab: Kan ondskab forklares videnskabeligt? Har den en fysisk tilstedeværelse? Vandrer der dæmoner rundt på jorden? Ud fra et væld af dystre historiske kilder og mystisk religiøs symbolik søger de lærde i Mefisto-klubben at bevise, at selve Satan færdes iblandt os. Da et lemlæstet lig dukker op i deres egen baghave, står det klart, at nogen – eller noget – ganske rigtigt hjemsøger byen. Klubbens medlemmer begynder at frygte emnet for deres egne studier – for kan det tænkes, at den maniske morder tilhører deres egen kreds, eller har de uden at ville det hidkaldt et ondt væsen fra mørket? Maura og Jane dykker ned i den hidtil mest forbløffende og usædvanlige sag i deres karriere og drager dermed ud på en skrækindjagende rejse til det ondes inderste væsen, hvor de møder en djævelsk fjende, der er farligere end nogen anden forbryder, de før har mødt … og som kun lige har begivet sig ud på sin voldelige færd. Grusom, forførende og gysende troværdig. The Times Handlingsmættet, underholdende og umulig at lægge fra sig. Chicago Sun-Times En stærk historie, der vil hjemsøge dig længe efter, at den sidste side er vendt. Orlando Sentinel En intens, stram thriller, der fanger læserne lige fra starten og ikke slipper dem igen. Booklist Tess Gerritsen er uddannet antropolog og læge. Hun er international bestseller­forfatter og fik sin første roman udgivet i 1987. I dag har hun trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver nu på fuld tid. Tess Gerritsen bor i Maine i USA.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Wauw. Sikke en rutchebane tur. Så fed!! Helt anderledes end tv-serien som - jeg nu kan se-er noget pjatteri i forhold til bøgerne.