I skjul af skyggerne (lydbog) af Hele
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Helene Tursten (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser), Githa lehrmann (indlæser)

I skjul af skyggerne (Irene Huss-serien #1) lydbog

DKK 107
(1)
I Göteborgs mørke og øde havnekvarter er et pizzabud kørt forkert. Pludselig ser han et lysglimt og tror, han har fundet den rigtige adresse. En dør går op, og en mand omsluttet af flammer vakler ud på gaden. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre. Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Rivaliserende rockerbander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet...
DKK 107
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Helene Tursten (forfatter), Charlotte Glahn (oversætter), Githa Lehrmann (indlæser), Githa lehrmann (indlæser)
Udgivet 8 november 2012
Længde 7:21
Genrer Krimier
Serie Irene Huss-serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711385951
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I Göteborgs mørke og øde havnekvarter er et pizzabud kørt forkert. Pludselig ser han et lysglimt og tror, han har fundet den rigtige adresse. En dør går op, og en mand omsluttet af flammer vakler ud på gaden. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre. Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Rivaliserende rockerbander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet. Den nedslidte bygning ved havnen har tidligere huset en af byens kriminelle bander, hvor offeret var medlem. Men har banden myrdet en af deres egne, eller står Göteborg overfor endnu en bandekrig? Og hvorfor virker det, som om politiet hele tiden er et skridt bagefter i efterforskningen? Hjemme hos familien Huss fejrer man, at Irenes mand Krister er blevet restauratør. Men glæden bliver kort, da en bombe detonerer under familiens bil udenfor restauranten. Irene indser, at det er en advarsel, og at hele familien Huss er i livsfare. I skjul af skyggerne er Helene Turstens tiende bog om Irene Huss.