Ildslugeren (lydbog) af Kristian  Lun
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kristian Lundberg (forfatter), Kristian Lundberg (forfatter), Torben Sekov (indlæser)

Ildslugeren (Niels Forsberg serien #1) lydbog

DKK 104
(0)
Malmø, Sveriges endestation. Brohoved for tidens grænseoverskridende kriminalitet i det nye og gamle Europa. En by i opløsning. En tidlig novembermorgen, i nærheden af det eksklusive boligområde Bo01 og skyskraberen Turning Torso: Ligene af fire børn bliver fundet. Alle afklædte, kvalt og dumpet på det øde område ud til Øresund. Intet tyder på seksualforbrydelse. Ingen vil kendes ved børnene. Den forhenværende politikommissær Nils Forsberg sættes på sagen, hans første efter et voldsomt alkoho...
DKK 104
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Kristian Lundberg (forfatter), Kristian Lundberg (forfatter), Bent Vinn Nielsen (oversætter), Bent Vinn Nielsen (oversætter), Torben Sekov (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 10 maj 2012
Længde 7:46
Genrer Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Serie Niels Forsberg serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771371611
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Malmø, Sveriges endestation. Brohoved for tidens grænseoverskridende kriminalitet i det nye og gamle Europa. En by i opløsning. En tidlig novembermorgen, i nærheden af det eksklusive boligområde Bo01 og skyskraberen Turning Torso: Ligene af fire børn bliver fundet. Alle afklædte, kvalt og dumpet på det øde område ud til Øresund. Intet tyder på seksualforbrydelse. Ingen vil kendes ved børnene. Den forhenværende politikommissær Nils Forsberg sættes på sagen, hans første efter et voldsomt alkoholsammenbrud. Men politiet står på bar bund. Byen er ved at krakelere, alting er i bevægelse. Forsberg kæmper for at blive menneske igen. Han gør, hvad han kan. Ildslugeren er første bog i Kristian Lundbergs sensationelle og højst særprægede krimiserie om Øresundsregionens skyggeside. Et Malmø-modstykke til Dan Turells københavnerkrimier.