Isfolket 29 - Lucifers kærlighed (lyd
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Margit Sandemo (forfatter), Anna Lynggård (indlæser)

Isfolket 29 - Lucifers kærlighed (Sagaen om Isfolket #2) lydbog

DKK 133
(0)
29. bind i Margit Sandemos fantastiske romanserie om Isfolket. Saga Simon var en af Isfolkets udvalgte, og da hun fik at vide, at slægten i Norge trængte til hendes hjælp, drog hun straks af sted på den strabadserende færd mod Gråstensholm. Skæbnen ville, at hun fik to mystiske og smukke mænd som sine ledsagere. Den ene blev snart vild af begær efter Saga, og det var tvivlsomt, om den anden var stærk nok til at forhindre en katastrofe ... Serien om Isfolket er en gribende krønike om kærli...
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Lucifers kærlighed
Forfattere Margit Sandemo (forfatter), Neel Rocco (oversætter), Ragna Lise Vikre (illustrator), Anna Lynggård (indlæser)
Forlag Jentas
Udgivet 29 april 2014
Længde 7:13
Genrer Romantik, Fantasy, Andet Skønlitteratur, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Sagaen om Isfolket
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771072280
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

29. bind i Margit Sandemos fantastiske romanserie om Isfolket. Saga Simon var en af Isfolkets udvalgte, og da hun fik at vide, at slægten i Norge trængte til hendes hjælp, drog hun straks af sted på den strabadserende færd mod Gråstensholm. Skæbnen ville, at hun fik to mystiske og smukke mænd som sine ledsagere. Den ene blev snart vild af begær efter Saga, og det var tvivlsomt, om den anden var stærk nok til at forhindre en katastrofe ... Serien om Isfolket er en gribende krønike om kærlighed og overnaturlige kræfter og ikke mindst om kampen mellem det gode og det onde.