Islandske konger (lydbog) af Einar Má
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Einar Már Guðmundsson (forfatter), Jesper Hvilsom (indlæser)

Islandske konger lydbog

DKK 107
(0)
"Intetsteds i landet forliste flere skibe, og intetsteds i landet blev der danset mere. Intetsteds i landet blev der grædt mere, og intetsteds i landet blev der grinet mere. Intetsteds i landet var der større sorg, og intetsteds i landet var der større glæde." Islandske konger er fortællingen om slægten Knudsen fra det lille fiskerleje Tangavik, som rummer hele verden i et sandkorn. I Tangavik mødes sorg med glæde, død med liv, frygt med mod. Ved bovsprydet står en Knudsen, og byen myldrer m...
DKK 107
DKK 137
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Einar Már Guðmundsson (forfatter), Erik Skyum-Nielsen (oversætter), Jesper Hvilsom (indlæser), Alexandra Buhl (illustrator)
Udgivet 25 september 2013
Længde 7:42
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711341001
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Intetsteds i landet forliste flere skibe, og intetsteds i landet blev der danset mere. Intetsteds i landet blev der grædt mere, og intetsteds i landet blev der grinet mere. Intetsteds i landet var der større sorg, og intetsteds i landet var der større glæde." Islandske konger er fortællingen om slægten Knudsen fra det lille fiskerleje Tangavik, som rummer hele verden i et sandkorn. I Tangavik mødes sorg med glæde, død med liv, frygt med mod. Ved bovsprydet står en Knudsen, og byen myldrer med legendariske fyldebøtter og slagsbrødre, mesterfiskere og skibsredere, distanceblændere og matematikgenier. Deres fortælling er fortællingen om Island – men det er også fortællingen om livet. Islændingene har aldrig haft deres egen konge – Island har været en republik siden løsrivelsen fra Danmark under Anden Verdenskrig. Men selvom man ikke har blåt blod i årerne, kan man godt te sig som en konge!